На разі ще тривають роботи по реконструкції першого поверху та проводиться благоустрій території. Втім, вже декілька днів на другому поверсі адміністративної будівлі Правобережної адміністрації проводиться прийом громадян, які звертаються з питань призначення державних соціальних допомог, субсидій та пільг.

Відділ соціального захисту населення №1 «Центр» Департаменту праці і соціального захисту населення міської ради, який обслуговує мешканців центрального району міста та мікрорайонів «Слов’янка», «П’ятничани», «Корея», «Корея-1», «Підлісний», «Сабарів», «Центральний» та «Пирогово», змінив «місце прописки». З 30 липня вінничанам, які раніше звертались до відділу соціального захисту по вулиці Бевза, 36 та Соборна, 50, для отримання консультацій та подачі документів потрібно звертатися до працівників Департаменту, які знаходяться у приміщенні Правобережної адміністрації.

За інформацією директора департаменту праці і соціального захисту населення Вінницької міської ради Лариси Попової, на сьогоднішній день на другому поверсі приміщення Правобережної адміністрації проводиться прийом громадян та обробка документів. «Крім того, як і було заплановано, у цьому ж приміщенні вже здійснюють прийом громадян представники Пенсійного фонду, - говорить Лариса Попова. – Звершення ремонтних робіт у Центрах адміністративних та соціальних послуг у різних мікрорайонах міста планується до кінця поточного року, відтак городянам для отримання необхідних документів (довідок, отримання інформації з Пенсійного фонду тощо) та соціальних послуг, не потрібно буде їхати в інший кінець міста, а звернутися до того Центру, який розташовано за місцем проживання».

На сьогоднішній день в адмінбудівлі на вулиці Космонавтів, 30 будівельники розпочали роботи на першому поверсі. Тут тривають роботи по демонтажу існуючих кабінетів, вікон та дверей, а паралельно із цим тривають роботи по комплексному благоустрою прилеглої території.



Переглядів: 12622
Поширень: 0