З 27 серпня вносяться зміни до розкладу руху трамвайних маршрутів нашого міста. З оновленим розкладом можна ознайомитися у відповідному розділі сайту "Вінницький трамвай" РОЗКЛАД ТРАМВАЇВ.

Просимо звернути Вашу увагу на те, що в даному розділі представлено також повний розклад трамвайного маршруту № 2 "Барське шосе - Вишенька".
На даному маршруті змінено графік роботи у зв\'язку з недавнім введенням в дію автобусного маршруту № 21 "Барське шосе-Педучилище", який прямує через мікрорайон Вишенька.

Також з 27 серпня вносяться зміни в розклад руху автобусних маршрутів нашого міста. З оновленим розкладом можна ознайомитися у відповідному розділі сайту "Вінницький трамвай" РОЗКЛАД АВТОБУСІВ.

Зокрема зміни торкнулися роботи маршруту № 7: надалі автобуси на даному маршруті будуть працювати по вихідних і святкових днях.

Змінився розклад руху тролейбусних маршрутів нашого міста. З оновленим розкладом можна ознайомитися у відповідному розділі сайту "Вінницький трамвай" РОЗКЛАД ТРОЛЕЙБУСІВ.

Зокрема зміни торкнулися роботи маршруту № 4 "Вишенька-Лугова": надалі тролейбуси на даному маршруті будуть працювати по вихідних і святкових днях.



Переглядів: 54701
Поширень: 0