Що таке Школа?
Це інтенсивний практичний курс, на якому Ви зможете в короткий термін опанувати основні навички двох взаємопов’язаних телевізійних професій – телеоператора і режисера відеомонтажу. Крім того, Школа дає найкращим учасникам шанс на наступну цікаву роботу.

Скільки коштує Школа?
Для учасників, які пройдуть відбір, навчання в Школі безкоштовне.

Як потрапити на Школу?
Для того, щоб потрапити на Школу, необхідно не пізніше 30-го вересня заповнити анкету. Анкети,
заповнені пізніше цього дня, розглядатися не будуть. Керівництво Школи проводить за анкетами попередній відбір кандидатів. З тими, кого буде відібрано, з 1 по 10 жовтня буде проведено співбесіди, за результатами яких і проводиться остаточний відбір учасників Школи.

Вимоги до кандидатів
Кандидатам має бути не більше 30 років. У кандидатів не повинно бути таких обмежень по стану здоров’я, які перешкодять роботі телеоператором. Ця робота передбачає доволі динамічний графік, ненормований робочий день і змогу пересуватися і працювати з важкою технікою (телекамера, штатив). Інших обмежень нема. Перевагу віддаватимемо кандидатам, які мають практичний досвід роботи з фото, кіно і відео.

В які строки проводиться Школа?
Школа проходитиме з 15 жовтня по 15 листопада. Заняття на Школі проходитимуть по буднях – з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 19.00. Пропуски занять не допускаються. Тому, якщо у вас є обставини, які не дадуть вам змоги регулярно відвідувати Школу, просимо анкету не заповнювати.

Як проходять заняття на Школі?
Заняття є максимально наближеними до практики телебачення. В тренінгові дні різні сторони професії телеоператора і режисера відпрацьовуються у формі рольових ігор, практичних вправ, мізкових штурмів та інтерактивних обговорень. В продакшн-дні учасники під контролем тренерів виконують операторську і режисерську роботу, результати якої аналізуються тренерами.

Хто вчитиме на Школі?
Школу проводять кращі телеоператори і режисери телекомпанії «ВІТА» під керівництвом відомих українських тренерів з інформаційної журналістики – Ігоря Куляса та Олександра Макаренка, які мають значний досвід проведення подібних тренінгів, працюють з інформаційними службами найбільших загальнонаціональних і регіональних телекомпаній. Чимало випускників попередніх шкіл нині успішно працюють на українських телекомпаніях.

Анкета тут



Переглядів: 4385
Поширень: 0