З метою сприяння забезпеченню населення сільськогосподарською продукцією та продовольчими товарами за цінами виробників з 29 вересня в області розпочато сезон осінніх ярмарок. Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації Миколи Джиги, шість таких ярмарок буде проведено протягом вересня, жовтня та листопада.

На першому цьогорічному ярмарку свою продукцію представили Вінницький, Мурованокуриловецький, Немирівський, Томашпільський, Тиврівський, Жмеринський райони, а також підприємства переробної промисловості м.Вінниці і області. Залучено 298 суб‘єктів підприємницької діяльності, у тому числі 135 - сільськогосподарських, 42 – переробної промисловості, 18 – споживчої кооперації та 103 – інших підприємства.

Начальник головного управління економіки облдержадміністрації Андрій Гижко зазначив, що проведення в області такого роду заходів стали традиційними.

Основна мета – забезпечити жителів міста сільськогосподарською продукцією за цінами виробника, а також дати можливість аграріям вдало реалізувати свій товар. Особливістю цьогорічної ярмарки є те, що у першому взяла участь така велика кількість виробників, за звичай було представлено 100-150 одиниць автотранспорту, а у цьому році – вдвічі більше. Це свідчить про те, що у ярмарках зацікавлені і продавці і покупці – підкреслив Андрій Гижко.

Наступний осінній ярмарок відбудеться 6 жовтня.



Переглядів: 4945
Поширень: 0