У Вінниці триває планова робота по ремонту трамвайної колії. Протягом 2012 року у місті вже замінено понад 250 метрів рельс. В районі центрального мосту рік тому вже було капітально відремонтовано 50 м трамвайних колій. На минулому тижні роботи на цій ділянці дороги від Центрального мосту вверх по проспекту М. Коцюбинського продовжились, і було замінено ще 75 метрів трамвайної колії.

Щоб не перешкоджати руху трамваїв та не створювати заторів на перехресті, працівники ТТУ проводять ремонтні роботи вночі. Завдяки цьому вінничани, які користуються громадським транспортом, не відчувають незручностей, адже режим руху трамваїв не змінився.

Разом з тим водіям приватного автотранспорту через «зняте» асфальтне покриття дещо складно перетинати трамвайні колії. «На цьому перехресті досить активний рух автотранспорту, а через ремонтні роботи його пропускна здатність зменшилась, - говорить перший заступник начальника КП «Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління» Микола Форманюк. – Наше підприємство просить вибачення за незручності та радить водіям планувати свій шлях в об’їзд цього перехрестя (якщо є така можливість), аби не створювати затори у «години пік» та спокійно добиратися до пункту призначення».

Заміна колії завершиться вже сьогодні. Заасфальтувати цю ділянку дороги планується до 15 жовтня.



Переглядів: 4161
Поширень: 0