Сільськогосподарські ярмарки користуються значним попитом серед населення обласного центру,зауважив перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Мовчан відвідавши суботній ярмарок, який відбувся 13 жовтня у м. Вінниця.

Свої товари цього разу представили Вінницький, Калинівський, Піщанський, Тростянецький, Хмільницький райони та м.Хмільник.

Осіння ярмарка по проспекті Юності

На ярмарку у великому асортименті були представлені овочі, фрукти, а також м‘ясо та м‘ясні вироби. Особливо користувались попитом серед населення картопля, цибуля, морква, капуста, мед, цукор, яблука, адже ціни на ці види товару були досить доступними.

Осіння ярмарка по проспекті Юності

Оглянувши представлені товари Іван Мовчан зазначив, що влада і надалі всіляко сприятиме проведенню таких ярмарок. Адже, за його словами, досвід показує, що з кожним разом реалізувати свою продукцію за доступними для населення цінами бажає все більше сільгоспвиробників. А кожної суботи чимало вінничан приходить, аби здійснити заготівлю необхідної продукцію на зиму. А це для нас найголовніший критерій оцінки даних заходів.



Переглядів: 4786
Поширень: 0