Про це газеті „МІСТО” розповів юрист головного управління житлово-комунального господарства, енергетики, транспорту та зв’язку Максим Лучков. Він зазначив, що за останній тиждень накладено арешт на кілька автомобілів, часток квартир та домоволодінь. Зокрема, серед автівок, які вже направлені на штраф майданчик є і зовсім новенькі іномарки, такі як Mitsubishi Pajero.

- Всі боржники належним чином повідомляються про те, що на їхнє майно накладається арешт, наприклад, на автомобіль, - каже Максим Лучков. – Завдяки таким діям боржники починають платити. Намагаються не допускати, щоб їхнє майно арештовували. На сьогодні накладено арешт на десятки машин. Було декілька транспортних засобів вилучено.

Така доля чекає на кожного боржника, якщо той не має бажання розраховуватись добровільно, каже Максим Лучков. Наразі, здебільшого розглядаються справи з арешту майна лише із значними сумами боргу та злісних боржників. Найчастіше, каже юрист, злісні боржники не бідні люди. Адже, наприклад, власник Mitsubishi Pajero мусив наглядати за цією машиною, щодня купувати бензин, а тим часом – не сплачував за комунальні послуги.


Переглядів: 4166
Поширень: 0