Лінія безоплатної правової допомоги працює за номером 0-800-213103.

Дзвінок на даний номер є безкоштовним для абонентів фіксованого зв’язку України. Для абонентів мобільного зв’язку дзвінок платний і його вартість визначається тарифами відповідного оператора. Дзвінки неможливі з таксофонів та з-за кордону.

Функціонування єдиного телефонного номера передбачає переадресацію вхідного дзвінка до відповідного центру автоматично. У разі тимчасової неможливості прийняти відповідним центром телефонний дзвінок (лінії зв’язку тимчасово недоступні) система автоматично переадресує вхідний дзвінок до найближчого сусіднього центру.

Крім того, повідомлення про випадки затримання осіб можна передати на адреси електронної пошти центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Так, Вінницький обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться з адресою: вул. Пирогова, 82, м. Вінниця, 21036, Україна , ел. пошта: [email protected] Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0-800-213103. Директор: Маліновська Світлана Володимирівна.

Раніше ми повідомляли про те, що з 1 січня 2013 року набирають чинності положення Кримінального процесуального кодексу України у частині надання безоплатної правової допомоги у кримінальному провадженні. З цього часу безоплатна вторинна правова допомога надаватиметься через спеціально утворені центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги через механізм, закладений у Законі України "Про безоплатну правову допомогу"



Переглядів: 4258
Поширень: 0