Податківці Вінниччини дбають про створення комфортних умов для представників бізнесу та простих громадян регіону. Зокрема, на період декларування громадянами доходів, одержаних впродовж 2012 року, усі податкові інспекції будуть працювати за подовженим робочим графіком, а також у вихідні та святкові дні.

Отож, у зручний для себе час суб’єкти підприємництва та громадяни можуть отримати безкоштовні бланки податкової звітності, з\'ясувати усі незрозумілі питання стосовно порядку заповнення та подання декларації, отримати консультаційну допомогу та повний комплекс адміністративних, інформативних чи інших послуг, як у 14 Центрах обслуговування платників податків Вінниччини, так і безпосередньо у відділеннях податкових інспекцій на місцях.

Про режим роботи органу ДПС за місцем вашого проживання, де здійснюватиметься приймання декларацій, можна дізнатися за телефоном приймальні або довідкової служби цього податкового органу, чи на веб-сайті ДПС у Вінницькій області www.vinsts.gov.ua. (Інформація про режим роботи органу ДПС за місцем вашого проживання, де здійснюватиметься приймання декларацій)



Переглядів: 2673
Поширень: 0