У ці вихідні на вінничан очікує яскрава та насичена програма.

Myvin підготував для Вас низку заходів, які будуть актуальні найближчими днями! Розпочнемо з любителів кіно.

На цьому тижні у кінотеатрах нашого міста з`явився новий фільм "Світ забуття" або ще одна його назва "Облівіон", його транслюють у кінотеатрі "Мир" і в кінотеатрі "ім. Коцюбинського".

Також, хто ще не встиг подивитися "Про що мовчать дівчата", "G.I. Joe: Атака Кобры 2", "Сімейка Крудсів" та "Гостя", ласкаво просимо до кінотеатрвів міста Вінниця!

Кінотеатр "Мир"

Кінотеатр ім.Коцюбинського

У Кінотеатрі "Родина" на цьому тижні розпочався "Фестиваль іспанського кіно", а також до Вашої уваги такі комедії як "Останній дзвоник" та "Чудернацькі фантазії Чарлі Свона ІІІ". На малят цього тижня очікує приємна несподіванка -  показ мультфільмів на вибір.

Кінотеатр Родина

Вінницький музично-драматичний театр ім. М. Садовського з радістю зустріне вінничан та гостей міста на спектаклі "Осінь у Вероні", "Замовляю любов" та "Всім люблячим жінкам".

Театр

  • Осінь у Вероні - Вінницький музично-драматичний театр ім. М. Садовського

Для маленьких вінничан Будинок офіцерів відчинить двері на театральну постанову оригінального жанру з виставою "Пригоди Смішариків на луні" .

Капуцинський монастир відкриває всю таємничість підземелля. Під західним крилом манастиря, унікальна виставка вітражів Адама Сталони-Добжанського "Сотворіння світла".

Виставки

Любителям нічного життя на цих вихідних сумувати не доведеться, адже Dj Lutique та Mc Рибік - всю ніч розважатимуть Вінничан та гостей міста у Планета MODA-BAR, а DJ SteveV та Dj 2RAL не дадуть заснути відвідувачам Feride plaza Night Club .

Клуб

Різне

У суботу на Вас очікує тренінг "Шляхи сімейного щастя"

А  також у суботу о 10:30 Гурток спілкування англійською мовою – відділ документів іноземними мовами (вул. Соборна, 70, III поверх) та о 13:00 Екологічна година «Вода – джерело життя» – сектор журнальної періодики (вул. Соборна, 73, ІІІ поверх)



Переглядів: 3719
Поширень: 0