Вінницький обласний комітет молодіжних організацій в рамках грантового проекту «Волонтерський рух - як метод активізації місцевих громад», який реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні оголошує конкурс на відбір тренера, який має досвід проведення 2-х денного тренінгу на тему «Робота з добровольцями (волонтерами) на прикладі місцевої НУО».

Обов’язки тренера:

  1. підготувати роздаткові матеріли для учасників 2-х денного тренінгу «Робота з добровольцями (волонтерами) на прикладі місцевої НУО» (в електронному вигляді) та надати їх для тиражування не пізніше як за 5 робочих днів до проведення тренінгу (орієнтовна дата 8.05.2013 р.)
  2. провести дводенний тренінг на тему «Робота з добровольцями (волонтерами) на прикладі місцевої НУО» (дата проведення 15-16.05.2013р.) для представників громади, громадських організацій, працівників державних соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також співробітників державних установ, що працюють з пенсіонерами та неповносправними особами з Вінницької області. Кількість учасників складатиме 25 осіб.

Мета тренінгу: допомогти активістам громади, неурядовим організаціям, працівникам державних соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також співробітникам державних установ, що працюють з пенсіонерами та неповносправними особами з Вінницької області, усвідомити роль волонтерів в житті неурядової організації та громади, скласти план залучення різних типів волонтерів, а також набути навики залучення волонтерів.

Для участі в тендері необхідно надати включно до 30.04.2013 року: резюме, план тренінгу, суму гонорару за проведення тренінгу, вартість проїзду до м. Вінниця і у зворотному напрямку (в разі необхідності).

Видатки на харчування, проживання, проїзд, гонорар для тренера, друк роздаткових матеріалів покривають організатори.

Заявки надсилати електронною поштою на адресу: [email protected]

Для отримання додаткових роз’яснень звертайтеся: Наталія Гижко, координатор проекту - 066 731-35-69, [email protected]



Переглядів: 2657
Поширень: 0