Для більшої зручності клієнтів-споживачів, ПАТ «Вінницягаз» розпочинає прийом у Прозорих офісах на Старому місті (вул. Островського, 85) та Вишенці (пр. Космонавтів, 30). За кілька днів, у тестовому режимі, в двох Центрах адміністративних послуг розпочнуть працювати по одному працівнику цього підприємства.

Прийом здійснюватиметься з понеділка по четвер з 9 год. до 16.30 та у п’ятницю з 9 год. до 15.30. Через Прозорі офіси до представників «Вінницягаз» зможуть звернутися фізичні та юридичні особи з питання прийому та видачі техумов на під’єднання до газової мережі або від’єднання від неї. Також працівниками проводитиметься і консультативна робота.

Для довідки:

У вінницьких Прозорих офісах надається 293 послуги, з яких 250 адміністративного та реєстраційного характеру. 119 надають працівники органів місцевого самоврядування, 174 - державні структури. ПАТ «Вінницягаз» - перше з підприємств-надавачів комунальних послуг, яке надаватиме послуги вінничанам через систему Прозорих офісів. Наразі опрацьовується питання щодо можливості залучення до такої співпраці КП «Вінницяоблводоканалу» та ПАТ «Вінницяобленерго».



Переглядів: 9018
Поширень: 0