Заяву на її отримання можна подати у територіальні відділи соціального захисту до 30 вересня.

Муніципальна пільга по абонплаті тарифу за опалення – це суто міська ініціатива. У такий спосіб вінницька влада вже третій рік поспіль підтримує малозабезпечених городян, які оформляють субсидію. Оформивши муніципальну пільгу, люди не сплачують влітку абонентську плату двоставкового тарифу.

Оформити муніципальну пільгу мають право вінничани, які протягом опалювального періоду з жовтня по квітень користувалися житловою субсидією для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг .

Для того, щоб отримати муніципальну пільгу по абонентській платі, мешканцям міста необхідно звернутися у відділи соціального захисту за місцем проживання (Прозорі офіси) та подати заяву й декларацію. В результаті, людина, яка оформила пільгу, влітку абонплату за теплопостачання не сплачує. Ці кошти теплопостачальній організації компенсуються з міського бюджету.

Прийом заяв на оформлення муніципальної пільги розпочато після травневих свят, і триватиме він до 30 вересня 2013 року.

Для інформації.

Муніципальну пільгу було введено з травня 2010 року. У минулому році нею скористалося 14525 вінницьких сімей. За інформацією департаменту праці та соціального захисту населення Вінницької міської ради, на сьогоднішній день протягом травня оформило 4476 сімей. Щоденно пільгу оформляє в середньому – 300 родин.



Переглядів: 3235
Поширень: 0