У ці вихідні на вінничан очікує яскрава та насичена програма.

Myvin обрав для Вас низку заходів, які будуть актуальні найближчими днями!

Кінодворик у сквері Козицького Безперечно, родзинкою цих вихідних є Кінодворик у сквері Козицького !

Пропонуємо Вам ознайомитися з розкладом цього чудового дійсва:

  • 14 червня о 18.00  - «Кінодворик» - гра «Кінофестиваль»
  • 15 червня з 10.00 до 17.30 – І секція спільної роботи в контексті розвитку креативних індустрій і впровадження концепції креативного міста. (РЦСМ «АртШик»). Презентація культурного мапування як методу дослідження культури на прикладі Дніпропетровська, Миколаєва, Херсона. Презентація проектів по розвитку громад в Львові. Презентація роботи команди «Творче місто» (Дніпропетровськ), кіно-співдружності Херсона та Миколаєва.
  • 15 червня о 18.00 «Кінодворик» - презентація короткометражних фільмів «Лучшее с фестиваля Wiz-Art-2013» (м. Львів).
  • 16 червня з 10.00 до 17.30 – ІІ секція спільної роботи в контексті розвитку креативних індустрій і впровадження концепції креативного міста. План спільної проектної діяльності, співпраці між містами. (Зал засідань ВМР)
  • 16 червня о 18.00 «Кінодворик» - презентація проекту «Жива історія» (м. Херсон)
  • 16 червня о 21.00 - Вистава познанського театру Бюро подорожей „Carmen Funebre” (площа Театральна).

15 червня о 16:00 зарошуємо усіх на Благодійний концерт, який відбудеться у Вінницькому музично-драматичному театрі ім. М. Садовського.

Благодійний концерт

Також, 15 червня о 16:00 у Сквері Козицького відбудеться "Свято дворів" ! У програмі виступи школи мистецтв "Вишенька" та творчих колективів.

 "Свято дворів"

Для любителів спортивних подій:

Субота 15-го червня запам`ятається усім прихильникам Американського футболу. Тому що, на стадіоні "Хімік" о 17:00 на всіх прихильників очікує Чемпіонат України з Американського футболу: Вовки (Вінниця) VS Дельфіни (Маріуполь).

А вже у неділю 16 червня для любителів шаленої швидкості та надзвичайного драйву на аеродромі "Чайка", відбудеться Moto Drag Racing !

Для любителів виставок та ярмарків:

Виставку Тропічних МетеликівУ ці вихідні обовязково радимо відвідати Виставку Тропічних Метеликів, яка триває в виставковому павільйоні Мегамолл-Експо (2-й поверх).

Вашій увазі будуть представлені денні та нічні види метеликів, включаючи рідкісні екземпляри з Північної та Південної Америки, Філіппін , Перу, Африки та Азії.

Вченими доведено, що споглядання метеликів оздоровлює. Отримані при спостереженні метеликів яскраві емоції покращують самопочуття.

 Також до Вашої уваги :

Сонячні стежинкиНа цих вихідних, радимо Вам завітати у регіональний центр сучасного мистецтва «Арт-Шик», саме там презентуватиметься виставка юних художників "Сонячні стежинки".

Виставка організована у рамках щорічного благодійного проекту «Сім кольорів дитинства» до Міжнародного дня захисту дітей, започаткованого центром чотири роки тому.

За цей час проект став одним із найважливіших напрямків культурно-просвітницької роботи РЦСМ «Арт-Шик», завдяки якому не лише професійні художники, але й талановиті юні початківці можуть показати свої твори численним глядачам.

Для усіх любителів вишуканої музики і гарного настрою :

ART-PUB Beer&BluesНа вихідні радимо Вам завітати до ART-PUB Beer&Blues.

  • У суботу 15.06. для вас гратиме група Sunrise musik band, яка подарує незабутню атмосферу і надасть чудовий настрій.
  • У неділю 16.06. у ART-PUB Beer&Blues для вас лунатиме Evening musical mood.

 А тепер саме час розпочати з любителів кіно!

 На цьому тижні у кінотеатрах нашого міста з`явився лише один новий фільм:

Кримінальний трилер "Ілюзія обману" від режисера Луі Летеррьє, у головних ролях якого: Джессі Айзенберг, Марк Руффало, Вуді Харрельсон, Айла Фішер, Мелані Лоран, Морган Фріман. Фільм розповідає про банду професійних фокусників, які під час своїх виступів провертають зухвалі пограбування банків. Через деякий час до справи підключається ФБР, але викрити майстрів ілюзії виявляється зовсім не так просто.

 Також у кінотеатрах продовжують показ :

  • Комедія Похмілля: Частина III від режисера Тодді Філліпса. Продовження безбашенних пригод вовчої зграї. Цього разу хлопців очікують не менш божевільні пригоди, ніж і попередні рази.- Кінотеатр ім. Коцюбинського.
  • Фантастичні анімаційні пригоди "Епік". Сюжет фільму розповість про те, як Мері, дівчинка-підліток, потрапляє в світ Листв\'яних Людей, там її очікують дивовижні пригоди, Мері повинна буде врятувати природу.- Кінотеатр ім. Коцюбинського та кінотеатр "Мир".
  • Екшн, у головних ролях якого Бенедикт Камбербетч та Кріс Пайн -"Стартрек: Відплата"- кінотеатр ім. Коцюбинського.
  • Кримінальний трилер від відомого режисера Джастіна Ліна - "Форсаж 6", головні ролі якого зіграли Дуейн Джонсон, Він Дізель, Люк Еванс, Пол Уокер. - Кінотеатр ім. Коцюбинського та кінотеатр "Мир"
  • Пригодницька фантастика "Земля після нашої ери" у головних ролях якого Уілл Сміт та Джейден Сміт. - Кінотеатр ім. Коцюбинського та кінотеатр "Мир"

Для любителів нічного житя та вечірок :

У п`ятницю 14.06 у нічному клубі Feride plaza Night Club відбудеться вечірка "Самый лучший день", початок якої о 22:00.

А у суботу 15.06 яскраву ніч гарантує вечірка"Autoparty", початок якої також о 22:00 !

"Моя Вінниця" бажає Вам гарних та насичених вихідних !!!



Переглядів: 5723
Поширень: 0