У ці вихідні на вінничан очікує яскрава та насичена програма.

Myvin обрав для Вас низку заходів, які будуть актуальні найближчими днями!

ВелопробігБезперечно, родзинкою цих вихідних стане Велопробіг до тижня "Сталої енергетики"!

Велопробіг планується провести за маршрутом:

Майдан Незалежності - вул. Соборна – Хмельницьке шосе - просп. Юність – вул. Стахурського – Парк «Дружби Народів».

В Парку на учасників пробігу чекають конкурси та призи від веломагазинів міста: ВелоЛіга, ВелоХауз та ОлімпіЯ.

Початок о 10-00 на майдані Незалежності.

А саме сьогодні у рамках культурно-суспільного проекту «Галявина творчості» з 17.00 до 19.00 майданчик біля ККЗ «Райдуга» перетвориться на галявину здійснення мрій з французьким відтінком. Так як саме 21 червня у день літнього сонцестояння святкується День музики у Франції. У цей день у Франції звучить музика абсолютно всіх жанрів, від класичної до найсучасніших її течій. Тож жителі міста матимуть змогу поринути в атмосферу самовираження, натхнення та позитивних емоцій.

В програмі 21 червня на Вас чекає:

  • бібліотека чарівника;
  • карта скарбів;
  • дерево бажань;
  • виготовлення різноманітних магнітів успіху.

В кожного вінничанина є унікальна можливість приєднатися до виготовлення плакату «Долоньки творчості», який в подальшому буде розміщений в КП «Кінотеатр «Родина». А у винагороду кожен активний учасник обов’язково отримає приємний подарунок.

Для любителів виставок та ярмарків:

Виставку Тропічних МетеликівУ ці вихідні обовязково радимо відвідати Виставку Тропічних Метеликів, яка триває в виставковому павільйоні Мегамолл-Експо (2-й поверх).

Вашій увазі будуть представлені денні та нічні види метеликів, включаючи рідкісні екземпляри з Північної та Південної Америки, Філіппін , Перу, Африки та Азії.

Вченими доведено, що споглядання метеликів оздоровлює. Отримані при спостереженні метеликів яскраві емоції покращують самопочуття.

Для усіх любителів вишуканої музики і гарного настрою :

ART-PUB Beer&BluesНа вихідні радимо Вам завітати до ART-PUB Beer&Blues.

  • У п`ятницю 21.06. для Вас виступатиме відома Вінницька група Концерт Klondike.
  • У суботу 22.06. для вас гратиме група группа Red Wine, яка подарує незабутню атмосферу і надасть чудовий настрій.

 А тепер саме час розпочати з любителів кіно!

 На цьому тижні у кінотеатрах нашого міста з`явилося три нових фільми:

Фантастичний екшн "Людина зі сталі", у головних ролях Генрі Кавілл, Емі Адамс, Расселл Кроу, Майкл Шеннон, Кевін Костнер, Дайан Лейн.
Кларк Кент — молодий журналіст, який відчуває себе чужинцем через свою неймовірну силу. Відправлений багато років тому на Землю з куди більш розвиненої планети Криптон, він намагається усвідомити “Навіщо?” Кларк стає героєм, відомим як Супермен, щоб допомогти відвести несподівану загрозу і захистити тих, кого він любить.

Анімаційна комедія, яка сподобається як малечі так і дорослим, "Університет монстрів" від Pixar Animation Studios. Ви поринете у ахоплювальні історії Майка і Саллі, героїв відомої майже у кожній анімаційній стрічці "Корпорація монстрів", Цей мультфільм розповість, як ця дивна парочка зав\'язала знайомство. Вперше вони познайомилися ще в коледжі, куди надійшли вивчати вищі аспекти по Ляканню дітей.

Комедія "Стажери", від режисера Шона Леві, ук головних ролях Вінс Вон та Оуен Уілсон. Фільм розповідає про те, що головних героїв, звільняють з улюбленої роботи. Вони працювали продавцями, але ж на вулиці цифровий вік, тепер можна продавати і на кріслі перед монітором комп\'ютера. Але, головні герої не сумують і вирішують теж спробувати себе в інтернеті. Так вони зовсім випадково потрапляють до відбіркової групи однієї популярної інтернет компанії, де чоловіками доведеться довести молодим гікам, на що вони здатні і що в житті є ще щось, крім інтернету і комп\'ютера.

 Також у кінотеатрах продовжують показ :

  • Фантастичні анімаційні пригоди "Епік". Сюжет фільму розповість про те, як Мері, дівчинка-підліток, потрапляє в світ Листв\'яних Людей, там її очікують дивовижні пригоди, Мері повинна буде врятувати природу.- Кінотеатр ім. Коцюбинського та кінотеатр "Мир".
  • Пригодницька фантастика "Земля після нашої ери" у головних ролях якого Уілл Сміт та Джейден Сміт. - Кінотеатр ім. Коцюбинського та кінотеатр "Мир"
  • Кримінальний трилер "Ілюзія обману" від режисера Луі Летеррьє, у головних ролях якого: Джессі Айзенберг, Марк Руффало, Вуді Харрельсон, Айла Фішер, Мелані Лоран, Морган Фріман. Фільм розповідає про банду професійних фокусників, які під час своїх виступів провертають зухвалі пограбування банків. Через деякий час до справи підключається ФБР, але викрити майстрів ілюзії виявляється зовсім не так просто.

Для любителів нічного житя та вечірок :

У п`ятницю 21.06 у нічному клубі Feride plaza Night Club відбудеться вечірка "Biggest trance hits", початок якої о 22:00.

А у суботу 22.06 яскраву ніч гарантує вечірка "Dj Аня Арфеева", початок якої також о 22:00 !

"Моя Вінниця" бажає Вам гарних та насичених вихідних !!!

 



Переглядів: 4007
Поширень: 0