Подати документи на отримання чи обмін паспорта відтепер можна буде у зручних умовах в порядку електронної черги. В перспективі у одному з Прозорих офісів можна буде оформити і закордонний паспорт.

З завтрашнього дня у територіальних Центрах адміністративних послуг за адресами: Космонавтів, 30 та 50-річчя Перемоги, 7, розпочнуть надавати послуги адміністративного характеру працівники міграційної служби. Про це повідомив начальник управління державної міграційної служби України у Вінницькій області Борис Наливайко.

«Завдяки співпраці з міськвиконкомом, нам було виділено робочі місця та відповідну техніку у цих приміщеннях. Наразі наших працівників вже внесено в єдину базу, і з завтрашнього дня з допомогою системи електронної черги вони розпочнуть прийом громадян, - каже керівник управління. – Поки що буде працювати 3 людини, але по мірі необхідності кількість працівників буде збільшуватися. З нового року ці послуги надаватимуть безпосередньо адміністратори самих офісів».

Відтак, подати та одержати документи на отримання чи обмін паспорта громадянина України, вклейку фото при досягненні особи 25-ти чи 45-річного віку, подати документи на проїзний документ дитини можна і у Центрах адміністративних послуг.

Борис Наливайко додає, що також є домовленість, що в перспективі у Центрі адміністративних послуг по 50-річчя Перемоги, 7, буде здійснювати прийом громадян фахівець з оформлення закордонних паспортів. ​



Переглядів: 4829
Поширень: 0