Територіальні центри «Прозорий офіс» розширюють перелік своїх послуг. З липня у відділеннях «Замостя» (вул. 50-річчя Перемоги,7) та «Вишенька» (пр. Космонавтів,30) розпочали працювати фахівці Управління Державної міграційної служби України у Вінницькій області з питань видачі паспортів та довідок. Раніше за послугами цієї структури потрібно було звертатись в районні відділки міліції, адже лише там працювали фахівці міграційної служби. Сьогодні на прийом до них можна прийти іще й до двох «Прозорих офісів».

Тепер у цих відділеннях можна оформити паспорт громадянина у 16 років, замінити паспорт замість пошкодженого, вклеїти фотографію у 25 та 45 років. Окрім цього в районних «Прозорих офісах» можна оформити проїзний документ дитини для виїзду за кордон або внести відомості про дітей (вклеїти фото) у паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Тут також надаються довідки та консультації.

Такий спільний крок міської та обласної влади був зроблений для того, щоб вінничанам було зручніше користуватись послугами міграційної служби. В «Прозорих офісах» прийом проводиться значно швидше, а люди перебувають у комфортніших умовах.

Працівники служби проводять прийом громадян щодня з 09:00 до 16:30. А в п’ятницю їхній робочий день коротший на годину і закінчується о 15:30.

Згодом працівники міграційної служби будуть працювати й у територіальному відділенні «Старе місто» (вул. Островського,85). Сьогодні проводиться вся необхідна організаційна робота, щоб поширити таку практику і на це відділення.



Переглядів: 14950
Поширень: 0