Це дозволить вінничанам, які не мають стаціонарного телефонного зв’язку, дзвонити до відділу з мобільного. Потрібно лише набрати перед номером код Вінниці 0432 60-15-60 та 0432 65-15-60. Зв’язатись із цією службою з стаціонарного телефону тепер можна і перебуваючи в іншому місті, зателефонувавши на безкоштовний номер 0800-60-15-60.

За останні роки відділ оперативного реагування міської ради «Цілодобова варта», який почав стрімко розвиватись з 2006 року, став потужним cаll-центром, куди люди дзвонять по будь-яких проблемних питаннях чи аварійних ситуаціях в місті. Диспетчери цієї служби мають можливість оперативно зв’язатись із своїми колегами з різних підприємств, які надають послуги вінничанам, та повідомити про наявність тієї чи іншої проблеми, а головне – проконтролювати згодом, чи були виконані необхідні роботи. Усі дзвінки, які надходять до відділу «Цілодобова варта», фіксуються у єдиній базі, що дає можливість відстежувати строки та якість виконання робіт по усуненню аварійних ситуацій.

Вінничани вже звикли до номеру 15-60, який знає більшість мешканців нашого міста. Телефонний зв’язок – це один з найбільш затребуваних каналів комунікації. «Приміром лише у листопаді цього року телефоном до нас надійшло понад 7 тисяч звернень, у жовтні ще більше – майже 10 тисяч. Враховуючи це, за дорученням міського голови Володимира Гройсмана, ми шукали можливості зробити доступними дзвінки до відділу з мобільних телефонів. Для цього підбирались номери телефонів, які швидко запам’ятовуються та містять у собі вже звичну комбінацію цифр 15-60», - говорить начальник відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

В результаті обрали номери 65-15-60 та 60-15-60. Останній (60-15-60) раніше був у користуванні стоматологічної клініки «Діадент». Його директор Тетяна Говорущак, не вагаючись, погодилась віддати цей номер, адже він потрібен для того, щоб вінничани мали ще більше можливостей для зв’язку із диспетчерами «Цілодобової варти». Тепер номер клініки 60-32-60.

Але телефонний зв’язок – це не єдиний канал комунікації з відділом «Цілодобова варта». Через мережу Інтернет інформацію можна залишити на сервісі «Мапа міста», або поспілкуватись із оператором відділу в режимі он-лайн через чат на сайті міської ради. Звернення, які сюди надходять, опрацьовуються і контролюються так само, як і телефонні дзвінки. ​



Переглядів: 46530
Поширень: 0