До газети „МІСТО” неодноразово звертались читачі із скаргами на припарковані під вікнами їхніх квартир автомобілі. Ані зауваження, ані прохання жильців прибрати машину - власників автомобілів не хвилюють. Відповідно, і вночі, і зранку гуркіт двигунів псує відпочинок городянам. У осяйному майбутньому перспективи вирішення цієї проблеми не було – адже і автомобілісти, подекуди, просто не мають альтернативи.

Тим не менш, здається, є рішення цієї задачки: мер Вінниці Володимир Гройсман запропонував там, де погодяться жильці прилеглих будинків, облаштувати парковки. ЖЕК заасфальтує територію, буде її прибирати, а за це – місцеві платитимуть певну суму.

- Поступила пропозиція, якщо не будуть заперечувати мешканці, я це підкреслюю, - каже Володимир Гройсман. – ЖЕК зробить на таких ділянках благоустрій. А виручені кошти – направлятиме на підтримання чистоти та порядку прилеглих прибудинкових територій.

Тим не менш, чи погодяться автовласники паркувати за гроші автомобілі на визначених ділянках, якщо під вікнами сусіда – це можна зробити безкоштовно?


Переглядів: 3778
Поширень: 0