Вчора у Вінниці сталось кілька інцидентів за участю таких людей. Вінничани повинні знати, що всі, хто справді патрулюють місто с правоохоронцями, одягаючи жилети помаранчевого кольору, не мають жодних масок, а на жилетах у них розміщені спеціальні посвідчення з печаткою.

Серед вчорашніх інцидентів один трапився у медичному університеті, куди молодики прийшли збурювати студентів та викладачів проти їх ректора. У них нічого не вийшло і вони під вигуки «Геть!» пішли з приміщення медуніверситету.

Провокатори були одягнуті у помаранчеві жилети, схожі на ті, які носять представники громадського формування «Цілодобова варта». Їх обличчя прикривали маски.

До уваги вінничанвсі добровольці, які спільно з міліцією та ДАІ несуть цілодобову варту у місті для забезпечення спокою і безпеки городян, масок не носять, а на їх жилетах розміщені спеціальні посвідчення із логотипом, печаткою та вказаними прізвищем та ім’ям.

Тому якщо ви бачите самозванців, які намагаються робити якісь провокативні дії, закриваючи свої обличчя, негайно викликайте міліцію.



Переглядів: 5005
Поширень: 0