Зважаючи на події в державі, минулого тижня вінницькі підприємці ініціювали збір коштів для поповнення ресурсів Збройних Сил, зокрема Повітряних Сил України. Цю ініціативу підтримує керівництво Вінницької області та міста Вінниці.

Для благодійних внесків від вінничан, готових підтримати українських військових, створеноєдиний благодійний рахунок.  Зокрема, територіальним відокремленим безбалансовим відділенням № 10001/0175 філії - Вінницьке обласне управління АТ «Ощадбанк» для Регіонального відділення міжнародної асоціації офіцерів спеціальних підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю «Центр» у Вінницькій області «Центр-Вінниця» відкрито поточний рахунок № 26002193226.

МФО  302076

Код ЄДРПО 26012503

Призначення платежу – безповоротна фінансова допомога на виконання статутних завдань Повітряних Сил України Збройних Сил України (без ПДВ).

Кошти необхідні для закупівлі пального і продовольства. Військову форму та берци (спеціальне взуття для військових) можна адресно передавати безпосередньо у військові частини.​

 


Переглядів: 3915
Поширень: 0