У п’ятницю, 11 квітня,  якщо не дощитиме, у Вінниці пройде перший з двох запланованих загальноміських суботників. У цей день «генеральне» прибирання буде проводитися по всій території міста. До нього можуть долучатися усі небайдужі вінничани, адже навіть невелика допомога у наведенні ладу біля власного помешкання, висотки чи закладу зробить наше місто комфортнішим для усіх його мешканців.

До суботника долучаться і біля 250 працівників міської ради та її виконкому. З 9 години ранку вони прибиратимуть у сквері «Кумбари», Центральному парку культури та відпочинку, П’ятничанському парку та зелених зонах Центрального пляжу, на розі вулиці Свердлова та провулку Л.Толстого, біля озера по вулиці Ватутіна, Меморіалу по вулиці Толбухіна.

Триватиме і прибирання дворів висоток, територій прилеглих до закладів освіти, медицини, культури. Навести лад біля свої закладів запрошуються і підприємці.

Вже другий рік поспіль навесні у місті проводиться акція «Учнівська молодь Вінниці за чисте довкілля». Цьогоріч до акції долучиться 31 навчальний заклад. Протягом минулих двох тижнів учні та студенти ВИШів прибирали лісосмуги, набережну, зони відпочинку, території навколо озер. За цей час у суботниках взяли участь біля 1600 студентів 15 навчальних закладів. Ними ліквідовано 47 стихійних сміттєзвалищ та зібрано 2,5 тисячі пакетів сміття. Молодь буде брати участь у прибиранні території міста аж до кінця квітня.​



Переглядів: 3240
Поширень: 0