Завтра ввечері КП «Вінницяоблводоканал» розпочне планові роботи з ремонту мереж водопостачання. В зв’язку з цим, протягом доби буде відключено водопостачання у деяких мікрорайонах міста. Тому вінничанам варто запастись на цей час мінімальним об’ємом води.

З 23 години 15 липня КП «Вінницяводоконал» розпочинає планові ремонтні роботи мереж водопостачання. Тому на час проведення робіт буде припинено подачу води у центральній частині міста (до вул. Червоних Партизанів, включаючи вул. Малиновського і Л.Толстого), на Замості, Старому місті, у мікрорайоні П’ятничани, а також по вулиці Пирогова, від пл. Гагаріна до ринку «Урожай».

Ще у кількох мікрорайонах міста на цей час напір води буде понижено, а саме: у мікрорайонах «Поділля», «Сабарів», «Слов’янка», в селі Агрономічне, по вулиці Пирогова (від ринку «Урожай» до с. Пирогово), в районі Свердловського масиву.

Водопостачання поновлять через добу – о 22 годині 16 липня. КП «Вінняоблводоконал» просить вибачення за тимчасові незручності та радить вінничанам завчасно запастись водою для господарчих потреб.



Переглядів: 5212
Поширень: 0