АДС і житлово-експлуатуючі підприємства міста приділяють дедалі більше уваги розширенню переліку послуг, які вони можуть надавати усім без винятку мешканцям міста. Якщо раніше ці структури обслуговували лише багатоповерхові будинки, то тепер вони виїжджають на виклики і в приватний сектор.

Олена, родина якої мешкає на вул. Одеській, що на Старому місті, такій можливості радіє: «Приватний будинок – це прекрасно, але є і багато клопотів. І не завжди чоловік може вирішити ту чи іншу проблему, яка виникає, бо потрібні спеціальні навички та інструменти. Як правило, шукали людей по оголошеннях. Самі розумієте, що приватники – це приватники: гарантію дають не завжди, буває, як щось нахімічать, то потім за голову берешся. А спитати вже немає в кого. Ну і, звичайно, добре, що в одному місці можуть надавати різні послуги. Бо шукати окремо сантехніка, окремо електрика – це і час, і нерви».

Мешканці приватного сектору можуть цілодобово звертатись до Аварійно-диспетчерської служби за різними послугамиОсобливо активно цією роботою займається МКП «Аварійно-диспетчерська служба». Його було створено у Вінниці понад 30 років тому. Спочатку це підприємство займалось лише ліквідацією аварійних ситуацій, які виникали у багатоповерхових будинках у вихідні та святкові дні, або у нічний час. З 2009 року розпочалось підсилення матеріально-технічної бази підприємства та освоєння нових напрямків діяльності, які дозволяють надавати вінничанам широкий спектр послуг за прийнятною ціною. На сьогоднішній день АДС має ліцензії та дозволи на обрізку дерев, ремонтно-будівельні роботи, перевірку димо-вентиляційних каналів, гідро-промивку систем опалення, прочищення мереж водовідведення механічним та гідродинамічним способами та інше. Крім цього, на підприємстві є спеціалізована важка техніка (автопідйомники, екскаватори, пристрої для відкачки води, кран-маніпулятор), яку вінничани, які живуть у приватному секторі, теж можуть замовити.

«Ремонтні бригади нашого підприємства працюють цілодобово. Тому мешканці міста можуть отримати нашу допомогу в будь-який час доби, - розповідає директор МКП «Аварійно-диспетчерська служба» Альберт Олійник. – Ми виїжджаємо не лише на ліквідацію аварійних ситуацій, а й працюємо на замовлення мешканців по різних будівельних та слюсарних напрямках. Ми у Вінниці чи не єдине підприємство, де в одному місці можна замовити дуже широкий спектр житлово-комунальних робіт, а ціни у нас значно нижчі. Наприклад, вартість прочистки каналізації спеціальним гідродинамічним обладнанням коштує на третину менше ніж у приватних фірмах».

Альберт Олійник додає, що АДС і надалі буде розширювати перелік своїх послуг, новий вид діяльності на підприємстві з’явиться вже у серпні цього року. Звернутися до «Аварійно-диспетчерської служби» вінничани мають змогу цілодобово за телефоном 50-83-62. Також можна дзвонити у приймальну керівника підприємства за телефоном 46-66-40.​



Переглядів: 4661
Поширень: 0