Як вже повідомлялося, у міській раді працює координаційна група з питань підтримки вінничан, які воюють в зоні АТО, та надання допомоги пораненим, яких доправляють лікуватись до Вінниці. До спільної справи можуть долучитись усі бажаючі: вся інформація про потреби військових та поранених буде щодня оприлюднюватись в розділі «Підтримка вінничан в зоні АТО», також про це можна дізнатись за телефонами  «Цілодобової варти» (15-60, 60-15-60 та 65-15-60). 24 липня відкрито благодійний рахунок, куди можна перераховувати кошти.

Зараз завершується формування 10 тонного вантажу гуманітарної допомоги для відправки нашим вінничанам в зону АТО. Підтримали цю ініціативу різні підприємства та торгівельні мережі міста. Крім їжі, води та ліків збирались кошти працівниками виконавчих органів міської ради та депутатами міськради для придбання спецзасобів для наших хлопців, які воюють з бойовиками в зоні АТО. Докладна інформація про цю роботу буде оприлюднена пізніше.

24 липня БФ «Подільська громада» відкрито благодійний рахунок, куди можна буде перераховувати кошти і купувати та доправляти в зону АТО найнеобхідніше для наших військових, а також поранених, які проходять лікування у Вінницькому військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону МО України.

 

Реквізити для перерахунку допомоги:
Благодійна організація «Благодійний фонд «Подільська громада»
м. Вінниця, вул. П. Осипенко, 4, тел. (0432) 67-20-96, е-mail: [email protected]
www.gromada.vn.ua
р/р 2600303188653 у відділенні № 220/01 AБ «Укргазбанк» 
МФО 320478, код ЄДРПОУ 35904183
Призначення платежу:
«Безповоротна благодійна допомога в рамках БП 
«Підтримка української армії» 

 

Крім того, найближчим часом «Подільською громадою» у «Прозорих офісах» будуть встановлені скриньки для благодійних пожертв від небайдужих вінничан, які також будуть спрямовані на потреби наших військових та допомогу пораненим. Інформація про зібрані кошти та фотозвіти також будуть оприлюднюватись в розділі «Підтримка вінничан в зоні АТО».

Ті люди, які хочуть допомогти харчами, ліками, одягом та ін., можуть приносити їх до офісу БФ «Подільська громада» (вул. Поліни Осипенко, 4, міський метод. кабінет, 2-й поверх). Перед цим прохання уточнювати перелік необхідних речей з представниками фонду. Контактний телефон (0432) 672-096.



Переглядів: 4920
Поширень: 0