У зв’язку з активним розгортанням бойових дій в зоні проведення АТО, неможливістю дістатися до місця призначення пошти, дбаючи про здоров’я та життя працівників Укрпошти, тимчасово призупинено прийом поштових відправлень до деяких населених пунктів Донецької та Луганської областей.

У Донецькій області - до Амвросіївського, Старобешівського, Шахтарського, Ясинуватського районів, до міста Донецьк, Горлівка, Дебальцеве, Дзержинськ, Єнакієве, Кіровське, Макіївка, Сніжне, Торез, Харцизьк.

У Луганській області - до Антрацитівського, Краснодонського, Лутугинського, Перевальського, Попаснянського, Свердловського, Слов’яносербського, Станично-Луганського районів, до міста Луганськ, Алчевськ, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Лисичанськ, Первомайськ, Ровеньки, Рубіжне, Сєверодонецьк, Стаханів.

Також упродовж останнього тижня значно почастішали випадки незаконних зупинок, блокування, огляду та навіть обстрілу машин Укрпошти озброєними угрупуваннями.

Наразі УДППЗ «Укрпошта», з урахуванням розвитку ситуації в східному регіоні, вживає необхідні заходи для відновлення повноцінного функціонування об’єктів поштового зв’язку на території, підконтрольній Збройним силам України.

Про подальший розвиток подій та відновлення прийому й доставки пошти буде повідомлено додатково. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.



Переглядів: 3594
Поширень: 0