Військові медики просять відгукнутись усіх небайдужих – у вінницький шпиталь потрібен багатоканальний електрокардіограф. Орієнтовна вартість цього обладнання вітчизняного виробництва – близько 20 тис. грн. Хто може надати посильну допомогу, прохання телефонувати на «Цілодобову варту» за багатоканальним номером «15-60» або на номери 60-15-60 та 65-15-60 чи безпосередньо до відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи міської ради за тел. 59-50-77.

Нагадаємо, лише минулої п’ятниці для лікування поранених, які перебувають у Вінницькому військово-медичному клінічному центрі, підприємством ТОВ «ЮРІЯ – ФАРМ» були передані ліки майже на 170 тис. грн., представники Муніципальної поліції завезли до шпиталю інфузійний насос «HEACO» SN-1500H та шприцевий насос «HEACO» SN-50C6, а колектив Центру первинної медико-санітарної допомоги №2 передав у госпіталь 10 тонометрів та 4 протипролежневих матраци.

Військові медики також просили допомогти із апаратом штучної вентиляції легень. Половина сума для придбання якого в якості передоплати була знайдена і перерахована міжнародним БФ «Без кордонів». Ще стільки ж потрібно було відшукати. Пройшло буквально три дні – і питання вже фактично вирішено. Завдяки кому це стало можливим, буде оприлюднено трохи згодом.

Нагальною потребою сьогодні для надання якісної допомоги пораненим є багатоканальний електрокардіограф. Вартість такого від вітчизняного виробника складає близька 20 тис. грн. Хто хоче і може допомогти, прохання телефонувати на «Цілодобову варту» за багатоканальним номером «15-60» або на номери 60-15-60 та 65-15-60 чи безпосередньо до відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи міської ради за тел. 59-50-77.



Переглядів: 4794
Поширень: 0