З 31 липня в усіх «Прозорих офісах» міста з’явилися скриньки для благодійних пожертв від небайдужих вінничан, кошти з яких будуть спрямовані на потреби наших військових та допомогу пораненим. Ці скриньки встановили представники БФ «Подільська громада» у рамках благодійної програми «Підтримка української армії». Інформація про зібрані кошти та фотозвіти будуть регулярно оприлюднюватись в розділі «Підтримка вінничан в зоні АТО».

У «Прозорих офісах» міста з’явилися скриньки для благодійних пожертв на допомогу нашим військовим та пораненим

Від минулого четверга у Центрі адміністративних послуг «Прозорий офіс» (вул. Соборна,59) та трьох його територіальних відділеннях: Вишенька (пр. Космонавтів,30), Замостя (вул. 50-річчя Перемоги, 7) та Старе місто (вул. Островського, 85) з’явилися спеціальні скриньки для благодійних пожертв. Кошти з цих скриньок будуть спрямовані на потреби вінницьких військових підрозділів, які знаходяться в зоні АТО, та допомогу пораненим у вінницькому військовому госпіталі. Їх встановили представники БФ «Подільська громада» у рамках благодійної програми «Підтримка української армії».

Як розповідає виконавчий директор БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський, події останніх місяців, пов’язані з окупацією АР Крим та військовими діями на Сході України, показали, що українська армія перебуває у складному стані. За останні двадцять років українська армія досить активно скорочувалася, наразі більшість техніки є застарілою та непридатною для ведення бойових операцій в сучасних умовах, адже бракує мобільності та бойової потужності.

«Тому нашим завданням в рамках створеної при міській раді Координаційної групи є підтримка військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО, продуктами харчування, медикаментами, засобами захисту та іншим. Одним з напрямків роботи, який допомагає залучити додаткове фінансування, є встановлення благодійних скриньок у різних соціальних та комерційних закладах міста Вінниці. Я впевнений, якщо кожен відвідувач кидатиме до скриньки стільки, скільки може, навіть якщо ця сума на перший погляд здається незначною, то за місяць збиратимуться досить суттєві кошти. Таким чином вінничани зможуть реально допомогти військовослужбовцям», – каже Андрій Дручинський.

Інформація про зібрані кошти та фотозвіти будуть оприлюднюватись в розділі «Підтримка вінничан в зоні АТО».

Нагадуємо, що ті люди, які хочуть допомогти харчами, ліками, одягом та ін., можуть приносити їх до офісу БФ «Подільська громада» (вул. Поліни Осипенко, 4, міський метод кабінет, 2-й поверх). Перед цим прохання уточнювати перелік необхідних речей з волонтерами фонду. Контактний телефон (0432) 672-096. е-mail: [email protected] сайт www.gromada.vn.ua

Реквізити для перерахунку допомоги на благодійний рахунок:

Благодійна організація «Благодійний фонд «Подільська громада»
м. Вінниця, вул. П. Осипенко, 4, тел. (0432) 67-20-96,
р/р 2600303188653 у відділенні № 220/01 AБ «Укргазбанк»
МФО 320478, код ЄДРПОУ 35904183
Призначення платежу:
«Безповоротна благодійна допомога в рамках БП «Підтримка української армії»



Переглядів: 4279
Поширень: 0