Транспортні засоби, які здійснюватимуть нерегулярні пасажирські перевезення до місць літнього відпочинку розмістяться, як і минулого року, навпроти Центрального автовокзалу.

Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та туризму Руслан Анфілов наголошує, що перевізники та водії для здійснення пасажирських перевезень повинні при собі мати перелік документів, а саме: ліцензійну картку автобуса (копія); протокол огляду автобуса з відмітками міського техвідділу Державтоінспекції і Головавтотрансінспекції (копія); трудові договори з водіями (копія); трудовий договір з особою, що надає інформаційні послуги (копія); договір про співробітництво з туристичною агенцією або базою відпочинку, що надаватиме послуги з розміщення громадян в місцях відпочинку (копія). Щоб бути певним у отриманні якісної послуги – відпочиваючі повинні вимагати ці документи у перевізника.

Огляд автобусів, які використовуватимуться для перевезень вінничан до місць літнього відпочинку, відбудеться 3 і 4 червня в техвідділі міської Державтоінспекції. Після отримання протоколу огляду з відміткою міського техвідділу Державтоінспекції та відміткою Головавтотрансінспекції суб’єкти підприємницької діяльності зможуть подати документи на розгляд робочої групи для включення до інформаційної бази та погодження місця розташування. Дані заходи дадуть змогу вінничанам добратися до місця відпочинку з комфортом та не потрапити до числа ошуканих.

За словами Руслана Анфілова, цьогоріч свої послуги з перевезень на узбережжя моря надаватимуть близько 60 підприємців.

Додаткова інформація:
відділ у справах сім’ї, молоді та туризму
міської ради, тел.:59-52-82


Переглядів: 2963
Поширень: 0