На офіційному сайті Вінницької міської ради з’явився новий розділ, через який можна дізнатися, до якої виборчої дільниці відноситься будинок, за адресою якого зареєстровано виборця. Звідси також можна перейти до сайту Державного реєстру виборців. Зареєструвавшись на ньому можна перевірити і наявність персональних даних у Реєстрі, для того, щоб бути впевненим, що ваші дані будуть в списку виборців у день голосування.

26 жовтня в Україні відбудуться позачергові парламентські вибори. Вінничани голосуватимуть на 138 звичайних дільницях. Для того, щоб у жителів міста не виникало труднощів з пошуком місця голосування, на офіційному сайті Вінницької міської ради було створено новий сервіс – «Виборчі дільниці» http://drv.vmr.gov.ua/

Номер та адресу виборчої дільниці можна дізнатися через сайт Вінницької міської ради

Зайшовши у цей розділ потрібно обрати вулицю, за якою зареєстровано виборця, та номер будинку, програма видасть номер округу і адресу виборчої дільниці. З початком роботи дільничних виборчих комісій на сервісі будуть також зазначені номери телефонів відповідних дільниць.

У цьому ж розділі можна перевірити наявність своїх даних у Державному Реєстрі виборців.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 59-53-25, 59-53-27, 59-53-29 (відділ ведення Державного Реєстру виборців м. Вінниця).



Переглядів: 7932
Поширень: 0