Державою введено обмеження на споживання електричної енергії. Відтепер кожна область України мусить функціонувати за встановленими лімітами. Їх перевищення може спричинити аварійне відключення електропостачання. Щоб уникнути таких небажаних наслідків енергетики Вінниччини просять з розумінням і відповідальністю поставитися до даної ситуації та максимально обмежити споживання електроенергії в години пікових навантажень з 08:00 до 10:00 годин та з 19.00 до 22.00.

Задля цього радимо:

  • побутовим споживачам не вмикати без зайвої потреби енергоємні побутові електроприлади, використання яких у вищевказаний час може суттєво перевищити граничну величину електроспоживання нашої області; використовувати електричну енергію за тарифами, диференційованими за періодами часу, а саме в нічні години з 00.00 по 07.00 год.
  • юридичним та фізичним особам - суб\'єктам господарської діяльності переглянути графіки виробничої діяльності, скоригувати час роботи підприємства чи закладу (початок і завершення робочого дня), врахувати можливості роботи у вихідні дні та в нічні години доби, впроваджувати енергоощадні технології.

Пам\'ятаймо, енергетична безпека Вінниччини та України залежить від кожного з нас!



Переглядів: 4827
Поширень: 0