А саме: Станція діагностики відділу ДАІ міста Вінниці, що розташована за адресою Ботанічна, 30; ТОВ лабораторія технічного контролю «Мір»: вул.. Ватутіна, 174; ПП транспортна компанія «Беркут-транс»: вул. Тарноградського, 42; ФОБ Бедяев Д.В.: вул.. Черняховського, 6; ВАТ «Вінниччина-авто»: вул. Ватутіна, 172; ТОВ «Джерман-центр»: вул.. Лебединського, 19; ТОВ «Сигнал»: вул. Щорса, 14а.

Техстанції призначені для перевірки технічного стану транспортного засобу, - вони проводять діагностику, перевіряють вміст шкідливих речовин у відпрацьованих газах двигунів і т.п. Однак вони не видають талон проходження державного технічного огляду. На такій станції власник транспортного засобу перевіряє технічний стан автомобіля, а потім звертається до відділу державної автомобільної інспекції, де на підставі протоколу, наданого сертифікованою станцією, видається відповідний талон.

Якщо водій звертається одразу на Станцію діагностики відділу ДАІ міста Вінниці – він на місці може пройти технічний огляд та отримати талон про проходження державного технічного огляду, сплативши податок. Для зручності клієнтів Станція діагностики відділу ДАЇ м. Вінниці працює щоденно з 8 до 18 год., у вихідні та святкові дні – до останнього клієнта.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. 66-17-63 (Відділ ДАІ) та 59-37-69 (Станція діагностики)


Переглядів: 6625
Поширень: 0