Через те, що вони набули досить широкої популярності серед мешканців міста та щоб підтримати місцевих товаровиробників, - цьогоріч міська влада вирішила розпочати їх іще влітку.

25-26 липня на території новоствореного ринку «Ма-Кі» (територія бувшого Електротехнічного заводу) відбудеться перший цьогорічний ярмарок сільськогосподарської продукції. На ньому вінничани зможуть купити продукти за цінами виробника, а підприємства-виробники матимуть ще один ринок збуту.

Ярмарок пройде в рамках акції «Купуй вінницьке!». Тому управління розвитку споживчого ринку та послуг міської ради чекає заявок від вінницьких товаровиробників на участь у ярмарку за тел. 59 - 50 - 55. Участь у ярмарку є безкоштовною, та підприємець повинен мати дозвіл, який і видає управління.

Раніше сільськогосподарські ярмарки проводилися на проспекті Юності, задля чого перекривався рух автотранспорту, що створювало незручності для мешканців мікрорайону Вишенька. «Цього року ми хочемо запровадити систему проводження сільськогосподарських ярмарків на території ринків, - каже начальник управління розвитку споживчого ринку Сергій Кудлаєнко. - Після першого ярмарку працівники управління зроблять аналіз. Якщо ж буде попит серед городян і підприємці матимуть бажання брати участь, то у місті ярмарки стануть щотижневими за графіком, який буде зручним як для підприємців, так і для мешканців міста».


Переглядів: 4213
Поширень: 0