Відповідно до запланованих заходів щодо стягнення заборгованості за спожиті житлово-комунальні послуги у липні поточного року відділом державної виконавчої служби головного управління юстиції у Вінницькій області спільно з ВДАІ м. Вінниці було проведено оперативно-профілактичне відпрацювання.

Мешканці, які не в змозі сплатити утворену заборгованість через складне матеріальне становище, можуть провести у ЖЕКу або теплопостачальній організації реструктуризацію свого боргу та гасити його частинами. Та серед боржників є і досить заможні громадяни, які крім помешкань обставлених побутовою технікою мають і по два автомобілі. Чомусь такі вінничани дозволяють собі боргувати і по 6-7 тисяч грн., незважаючи на матеріальний достаток. Наразі у відділах державної виконавчої служби Вінницького міського управління юстиції перебуває 46 виконавчих документів, за боржниками по яких зареєстровано 68 транспортних засобів.

За повідомленням відділів державної виконавчої служби Вінницького міського управління юстиції, протягом липня державними виконавцями накладено арешт на 46 автомобілів. Згідно судових рішень та в результаті проведених заходів чотири автомобілі направлено на штрафний майданчик. Власники 11 транспортних засобів погодились сплатити заборгованість на загальну суму більш як 36 тис. грн. без вилучення автомобіля. Ще 7 осіб зобов\'язались сплатити борг у триденний термін.


Переглядів: 3263
Поширень: 0