24 березня, під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка відбулося перше засідання організаційного комітету щодо проведення в місці Вінниця «Великоднього ярмарку».

Як повідомив Андрій Гижко, в м. Вінниця 4 квітня відбудеться Великодній ярмарок з продажу населенню сільськогосподарської продукції та продовольчих товарів святкової тематики. Однак, традиційний в обласному центрі Великодній ярмарок цієї весни міняє своє місце дислокації та відбудеться біля торгового комплексу «ШОК».

До участі в ярмарку буде залучено майже 150 сільськогосподарських формувань, птахокомбінатів, суб’єктів господарювання у сфері виробництва продовольчих товарів, торгівлі, ресторанного господарства та підприємств споживчої кооперації.

Населенню буде запропоновано широкий асортимент м’ясних та ковбасних виробів, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних і макаронних виробів, плодово-овочевих консервів, овочів та фруктів, а також товари сувенірної тематики. Усі товари для мешканців м.Вінниця та прилеглих районів відпускатимуться за цінами виробників, тобто на 10-15% нижче ринкових.

Відповідні Великодні ярмарки із залученням сільськогосподарських товаровиробників, переробних підприємств, торгівлі, ресторанного господарства та інших суб’єктів господарювання відбудуться також в районних центрах та містах обласного значення.

Крім того, 8-10 квітня в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати буде організовано передсвятковий Великодній ярмарок і виставку-продаж «Купуй Вінницьке».



Переглядів: 4777
Поширень: 0