Наразі центри надання адміністративних послуг недостатньо забезпечені бланковою продукцією. Зокрема, в деяких підрозділах відсутні бланки свідоцтв про реєстрацію ТЗ та посвідчень водія, в інших – їх залишилося обмаль.

Нестача бланків виникла через зростання вартості на сировину, з якої вони виготовляються. Однак, значне здороження бланкової продукції неприйнятне для людей, тим паче у складній економічній ситуації, в якій перебуває країна. Тож наразі Міністерство внутрішніх справ та ДП «Поліграфкомбінат Україна» узгоджують дане питання.

«Державтоінспекція України є тільки реалізатором даної спецпродукції, і зі свого боку робить все можливе, аби звести незручності для людей до мінімуму», - зазначає начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко, - «нами здійснюється щоденний контроль даних щодо фактичних залишків спеціальної продукції ДАІ та за необхідності відбувається її перерозподіл до відповідних центрів ДАІ».

Інформацію щодо наявності бланкової продукції, може отримати кожний громадянин. Для цього достатньо відвідати регіональний сайт Державтоінспекції та ознайомитися з відомостями щодо залишків бланкової продукції.

Відповідну інформацію також можна дізнатися, зателефонувавши до регіональних чергових частин.

Телефони чергових частин УДАІ в областях:

Область
Код регіону
Телефон
Вінницька
(0432)
59-33-33



Переглядів: 3564
Поширень: 0