Начальник управління розвитку споживчого ринку та послуг міської ради Сергій Кудлаєнко розповідає, що створення таких торговельних майданчиків є зручним як для самих торгуючих, так і для мешканців міста, які зможуть придбати баштанні недалеко від місця проживання.

Кожний з майданчиків може вмістити обмежену кількість машин, тобто видається така кількість дозволів, щоб вантажівки не заважали руху автотранспорту на дорогах міста. «Кількість місць на майданчиках є обмеженою, але на сьогоднішній день дозволи можуть отримати усі бажаючі», - каже Сергій Кудлаєнко. Для цього підприємцю необхідно звернутися до управління розвитку споживчого ринку та послуг міської ради та написати заяву на видачу дозволу. Для торгуючих, які займаються підприємницькою діяльністю, максимальна вартість дозволу становитиме 34 грн.

Для дотримання правил торгівлі та недопущення стихійної торгівлі на вулицях міста проводиться постійний моніторинг та контроль з боку працівників управління розвитку споживчого ринку та послуг, міліції, інспекції з благоустрою та ДАІ. Згідно законодавства на порушників складається адміністративний протокол, який направляється до суду.

Перелік майданчиків, визначених для здійснення торгівлі баштанними культурами:
  1. перехрестя вул. К.Маркса та пров. К. Маркса
  2. перехрестя вул. Келецька та пр. Космонавтів
  3. вул. Маяковського біля лікарні № 3
  4. вул. Київська, зупинка Грибоєдова
  5. вул. Келецька, кінцева зупинка тролейбуса
  6. пр. Юності, напроти магазину «Корона»
  7. Старе місто (в кінці вул. Д.Нечая)
  8. вул. Київська, напроти Центрального автовокзалу


Переглядів: 3247
Поширень: 0