В суботу з 17 до 23-ї години буде перекрито рух транспорту через Центральний міст, а по вул. Соборній – він буде обмеженим.

25 квітня розпочинається новий сезон роботи світломузичного фонтану «Рошен». На вінничан та гостей міста чекає група Brutto, яку усі знають за піснею «Воїни світла», що стала неформальним гімном Революції Гідності, а також презентація нової патріотичної програми та шоу самого фонтану.

Традиційно відкриття нового сезону роботи вінницького фонтану відвідують тисячі вінничан та гостей міста. Тому для безпеки глядачів 25 квітня з 17 до 23-ї години рух транспорту через Центральний міст буде перекрито. Від перехрестя вулиць Соборної, Першотравневої та Свердлова до площі Жовтневої буде тільки пішохідна зона.

У цей же час буде також обмежено рух автотранспорту (крім маршруток) по вул. Соборній від перехрестя з вулицею Театральною до перехрестя вулиць Соборної, Першотравневої і Свердлова. Трамваї, які рухаються по цій ділянці дороги, ходити не будуть, а тролейбуси будуть рухатися в об’їзд через Київський міст.

Об’їзд приватним транспортом цієї ділянки дороги буде здійснюватися через Київський та Староміський мости.​



Переглядів: 5391
Поширень: 0