Минулого тижня в приміщенні Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» відділення «Вишенька», що на Космонавтів, 30, розпочала роботу громадська приймальня народного депутата України Володимира Гройсмана. Прийом громадян здійснюють помічники-консультанти народного депутата.

З минулого тижня у місті створено громадську приймальню народного депутата України Володимира Гройсмана. У ній на постійній основі вінничан прийматимуть два помічники-консультанти: Борецький Дмитро Ігорович та Шуляк Дар\'я Олександрівна. Реєстрація на прийом до консультантів здійснюватиметься через систему електронної черги.

Громадська приймальня знаходиться у Центрі адміністративних послуг «Прозорий офіс» відділення «Вишенька» за адресою: пр. Космонавтів, 30, кабінет № 5. Тут консультанти приймають городян в понеділок з 9 до 20-ї години (перерва з 13 до 14 год.), вівторок-п’ятницю – з 9 до 13-ї години.

Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» відділення «Вишенька»Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» відділення «Вишенька»

Також помічниками-консультантами Володимира Гройсмана здійснюватиметься прийом громадян з вівторка по четвер з 14 до 18-ї години і в інших відділеннях «Прозорого офісу». У вівторок - у Центральному «Прозорому офісі» по вулиці Соборній, 59 (кімната прийому громадян №3), в середу - у відділені «Старе місто» по вулиці Островського, 85 (кабінет керівника відділення), в четвер – у відділенні «Замостя» по вулиці 50-річчя Перемоги, 7 (кабінет керівника відділення).

Телефон для довідкової інформації - (0432) 651-651.



Переглядів: 7477
Поширень: 0