З 5 по 7 червня у Вінниці триватимуть велозмагання міжнародного рівня. На «Гран-прі Вінниця» та «Гран-прі ІСД» до міста приїдуть велосипедисти з семи країн світу. Для забезпечення безпеки руху учасників змагання, на час їх проведення буде тимчасово обмежено рух автотранспорту по певних вулицях.

Отож, 5 червня з 18 до 21 години буде обмежено рух приватних автівок по вулицях Театральна, Соборна (до площі Гагаріна), Хмельницькому шосе (до вулиці Першотравнева), Першотравневій (до перехрестя з вулицею Театральна). Також протягом цього часу не будуть курсувати тролейбуси по вулицях Соборній та Театральній, а з Вишеньки рухатимуться тільки до площі Гагаріна і в зворотному напрямку.

До уваги вінничан! Перелік вулиць на яких буде обмежений рух транспорту 5-7 червня

Разом з цим рухомий склад деяких маршруток на цей час буде частково змінено, а саме,

- 5А
шлях прямування в прямому напрямку: П’ятничани – І.Богуна – Першотравнева – Гагаріна – Пирогова – Електромережа – Шкуринці;
шлях прямування в зворотному напрямку: Шкуринці – Електромережа – Пирогова – Гагаріна – Соборна – Першотравнева – Пл. героїв Майдану – І. Богуна.

- 11А
шлях прямування в прямому напрямку: Корея – Лесі Українки – Першотравнева – Гагаріна – Пирогова – Скалецького – Свердлова;
шлях прямування в зворотному напрямку: Свердлова – Скалецького – Пирогова – Соборна – Першотравнева – Лесі Українки – Корея.

- 7А
шлях прямування в прямому напрямку: Примакова – Д. Нечая – Московська – 8 Березня – Свердлова – Скалецького - Урожай;
шлях прямування в зворотному напрямку: Урожай – Скалецького – Свердлова – 8 Березня – Московська – Д. Нечая - Примакова.

- 21А
шлях прямування в прямому напрямку: Педучилище – 3-я лікарня – 8 Березня – Свердлова – Скалецького – Урожай;
шлях прямування в зворотному напрямку: Урожай – Скалецького – Свердлова – 8 Березня – 3-я лікарня – Педучилище.

- 23А
шлях прямування в прямому напрямку: Стахурського – 600-річчя – Хмельницьке шосе – Соборна – Центральний міст – Коцюбинського – Залізничний вокзал;
шлях прямування в зворотному напрямку: Залізничний вокзал – Коцюбинського – 50-річчя Перемоги – Фрунзе – Київська – Чорновола – Першотравнева – Хмельницьке шосе – 600-річчя – Стахурського.

Також рух трамваїв буде без змін.

6 червня з 11.00 до 16.30 буде обмежено рух по вулицях Блока, Хмельницькому та Барському шосе (до повороту на Гніванське шосе), Київській (від в’їзду в місто до вулиці Тарногродського).

До уваги вінничан! Перелік вулиць на яких буде обмежений рух транспорту 5-7 червня

7 червня з 9 до 15 години велопробіг буде проходити по вулиці Блока та Хмельницькому шосе (до автостанції «Західна»). Тому в цей час рух транспорту по цих вулицях також буде перекрито.

До уваги вінничан! Перелік вулиць на яких буде обмежений рух транспорту 5-7 червня

Трамвайне сполучення на час проведення велозмагань відбуватиметься у звичайному режимі відповідно до графіка руху.



Переглядів: 6019
Поширень: 0