Відтепер вінничани, які користуються послугами мобільних операторів Київстар та МТС, можуть телефонувати на Цілодобову варту за номером 15-60 безкоштовно. Це робиться для того, щоб жителі та гості міста могли оперативніше зв’язатися з працівниками відділу.

Відділ оперативного реагування «Цілодобова варта» став основним пунктом, куди «стікається» вся інформація, пов’язана із будь-якими проблемними ситуаціями в місті. Вже сьогодні диспетчери цієї служби мають можливість оперативно зв’язатись із своїми колегами з різних підприємств, які надають послуги вінничанам, та повідомити про наявність тієї чи іншої проблеми. Усі дзвінки, які надходять до відділів «Цілодобова варта» та «Гаряча лінія» фіксуються у єдиній базі, що дає можливість контролювати строки та якість виконання робіт по усуненню аварійних ситуацій.

«Для покращення зв’язку з операторами «Цілодобової варти», відтепер до них можна додзвонитися безкоштовно з номерів Київстару та МТС», – повідомила начальник відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Також нагадаємо, що окрім як напряму зателефонувати на Цілодобову варту за звичним номером 15-60, вінничани мають можливість звернутися і через «Мапу звернень громадян», яка розташована на офіційному сайті міської ради.

Крім того, для покращення зв\'язку з операторами «Цілодобової варти», в тому числі й з мобільних телефонів, з початку грудня у відділі додатково запрацювали кілька ліній телефонного зв’язку: 65-15-60, 60-15-60, 59-50-39 та (0800)601560



Переглядів: 4976
Поширень: 0