Лідер гурту «ТІК» розказав, як з кілограма ягід, літра горілки і кип’яченої води зробити напій, який вразить усіх ваших знайомих неймовірним ароматом і смаком!

- Я давно захоплююся кулінарією. Завжди люблю експериментувати на кухні, радуючи рідних оригінальними і смачними стравами та напоями, - розповідає лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк. - Цього року у всіх такий щедрий урожай ягід, що просто гріх було не скористатися нагодою і не «погратися» із ягодами на кухні.

Заручившись допомогою сестри, Віктор Бронюк приготував для родини 12 літрів смачного домашнього полуничного лікеру.

- Робиться він дуже просто! - запевняє музикант. - Раджу брати крайній збір полуниці, яка має особливо виражений смак і гарний аромат. Кілограм ягід поміщаєте до трилітрової банки, заливаєте літром горілки без домішок чи якісним самогоном, а за бажанням додаєте цукор, хоча якщо ягоди і так солодкі, можна й без нього обійтись. Протягом доби все це має натягнутися соком. А потім решту простору трилітрової банки заливаєте кип’яченою водою і ставите у темне місце. Через 3-4 місяці лікер вже буде готовий. А якщо не дуже любите полуницю, без вагань беріть інші ягоди. З вишнею та аличею цей лікер виходить не менш чудовим!



Переглядів: 3220
Поширень: 0