Щосуботи з 26 вересня по 31 жовтня у Вінниці проходитимуть сільськогосподарські ярмарки. Цього року їх проводитимуть біля ТЦ «Шок» (вул. Келецька, 117). Тут вінничани зможуть придбати якісну продукцію за прийнятними цінами безпосередньо у самих виробників.

Вже традиційно щоосені у місті проводяться сільгоспярмарки. Вже починаючи з цих вихідних вінничани зможуть підготуватися до зими, купуючи городину, м’ясо-молочну чи іншу продукцію безпосередньо у виробників за цінами, які здебільшого нижчі ринкових. А для самих сільгоспвиробників такі ярмарками є чудовою нагодою продати свій товар набагато швидше.

«Цієї осені у Вінниці буде шість сільськогосподарських ярмарок. Вони проходитимуть з 26 вересня по 31 жовтня з 7 до 15 години біля ТЦ «Шок». Там передбачені місця для 180 одиниць автотранспорту , з яких здійснюватиметься торгівля. Дуже важливо, що під час проведення ярмарків буде здійснюватись моніторинг цін стосовно недопущення до реалізації товарів перекупників, аби городяни мали нагоду купувати сільгосппродукцію за цінами виробника», – каже заступник директора департаменту адмінстартивних послуг Вінницької міської ради Людмила Перова.



Переглядів: 4312
Поширень: 0