Вінничани, які пересуваються на візках і мають бажання проголосувати під час місцевих виборів на дільницях, а не вдома, можуть безкоштовно скористатися послугами Служби супроводу та Служби перевезення людей на візках. Для цього не пізніше 22 жовтня необхідно звернутися за телефоном 57-20-07, щоб забронювати відповідну послугу.

25 жовтня у Вінниці відбудуться місцеві вибори. Для того, щоб у них взяли участь люди з обмеженими фізичними можливостями, у день голосування буде працювати Службу перевезення людей на візках та Службу супроводу людей з ОФМ, що діють при ГО «Гармонія».

«Частина візочників виявляють бажання голосувати не в дома, хоча мають таку можливість відповідно до Закону, а саме на виборчих дільницях. Тож, вінничанам, які бажають скористатися цієї можливість, потрібно звернутися до Служби супроводу та Служби перевезення людей на візках за телефоном 57-20-07. Забронювати відповідну послугу потрібно не пізніше 22 жовтня, вказавши, яку саме допомогу необхідно», – каже голова ГО «Гармонія» Раїса Панасюк.

Довідка

Служба перевезення людей на візках діє у Вінниці з 2006 року. Вона працює при ГО «Гармонії» за фінансової підтримки Вінницької міської ради. При Службі перевезення людей на візках діє Служба супроводу людей з ОФМ (обмеженими функціональними можливостями), працівники якої допомагають людям з проблемами зору потрапити у визначене місце, а людям на візку – піднятися сходами тощо.



Переглядів: 3772
Поширень: 0