Незабаром максимум інформації, яка може бути корисна учасникам антитерористичної операції, буде зібрано на одному сайті. З 1 листопада в мережі Інтернет запрацює інформаційний портал, де можна буде дізнатись про соціальну підтримку, стати у електронну чергу на отримання земельної ділянки, ознайомитись із новинами тощо. Сьогодні триває його наповнення та тестування. У відкритому доступі він запрацює орієнтовно з 1 листопада.

15 жовтня на черговому засіданні виконавчого комітету Вінницької міської ради було прийнято рішення створити Інтернет-сайт, де буде зібрана вся інформація, яка може бути цікавою та корисною учасникам АТО та їхнім сім’ям.

«Це рішення правильне, тому що такий інформаційний сервіс має бути в місті. Військові не повинні ходити і шукати потрібну їм інформацію. Вони мають зайти на сайт і дізнатись про все, що цікавить. Щоб на цьому ресурсі була вичерпна інформація, на ньому має працювати канал зворотного зв’язку. З його допомогою людина, не знайшовши потрібної інформації, зможе поставити своє питання і в електронному вигляді отримати відповідь. З одного боку ми будемо розуміти, якої інформації не вистачає, з іншого – будувати якісний канал інформування та комунікації із учасниками АТО», - сказав в.о. міського голови Сергій Моргунов.

Сайт буде складатись з чотирьох блоків: «Соціальна підтримка», «Земельні питання», «Інформація від військкомату» та стрічка новин.

В розділі «Соціальна підтримка» буде розміщена інформація про пільги та матеріальну підтримку, яку, відповідно до законодавства, або рішень, що були прийняті на рівні міста, можуть отримувати учасники АТО та члени їхніх сімей.

В розділі «Земельні питання» можна буде ознайомитись із законодавчою базою щодо отримання наділу. Також тут буде розміщено електронну чергу учасників АТО, які бажають отримати ділянку. Відповідне доручення щодо її створення на початку жовтня дав в.о. міського голови Сергій Моргунов. Запрацює вона вже у наступному місяці.

Також на сайті буде розміщена інформація від військкомату та стрічка новин.



Переглядів: 4166
Поширень: 0