У минулому році на офіційному сайті Вінницької міської ради було створено новий сервіс – «Виборчі дільниці». Зайшовши у цей розділ потрібно обрати вулицю, за якою зареєстровано виборця, та номер будинку. Програма надасть інформацію про номер і адресу виборчої дільниці, а також їхні номери телефонів. Натиснувши на значок «Мапа» можна побачити розташування виборчої дільниці на карті.

Крім того, тут є розділи «одномандатний округ», «обласний виборчий округ» та «міський виборчий округ». Натиснувши на кожний з них можна ознайомитися з кандидатами, які претендують на посади міського голови, депутатів міської та обласної рад.

Мешканці територій, які цьогоріч приєднані до Вінниці, можуть дізнатись місце свого голосування на сайті міської ради

У цьому році у сервісі «Виборчі дільниці» з’явилися вулиці, які були нещодавнол увійшли в межі міста. Серед яких, вулиці Абрикосова, Академічна, Андріївська, Веселкова, Виноградна (колишня Агрономічна сільська рада), Автомобільна, Будівельна (колишня Луко-Мелешківська сільська рада),В. Стуса (колишня Вінницько-Хутірська), Вишнева (Стадницька) та багато інших. «Загалом до міста приєдналося більш ніж 2600 виборців. Цим людям, у зв’язку з переведенням в іншу виборчу дільницю, потрібно особливо звернути увагу на те, де вони голосуватимуть», – розповів начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Анатолій Синявський.

У цьому ж розділі можна перевірити наявність своїх даних у Державному Реєстрі виборців.



Переглядів: 4531
Поширень: 0