Таку систему моніторингу якості надання послуг ЖЕКами запровадило керівництво названого управління.

Інформація, зібрана у такий спосіб, допоможе оперативно реагувати на скарги вінничан. А громадяни зможуть передавати свої пропозиції безпосередньо в перші руки - в управління житлового господарства міської ради. На його базі вже створена спеціальна комісія. Вона вивчатиме запропоновані мешканцями ідеї і буде відшуковувати можливі шляхи втілення їх у життя. Таким чином планується покращити якість надання послуг жителям житлово-експлуатаційними конторами.

Міська влада вважає, що мешканці багатоповерхівок, які часто мають справу з ЖЕКами, розуміють проблеми, так би мовити «з середини» і мають власні ідеї щодо вирішення багатьох конфліктних ситуацій. Саме ці думки і хоче почути керівництво міста.
«На початку грудня спеціальна комісія опрацює перші звернення громадян. Всі вінничани вже сьогодні можуть написати свої пропозиції і опустити їх у наші скриньки. І таким чином особисто вплинути на покращення роботи житлово-експлуатаційних контор. Звертаю увагу на те, що скриньки називаються «Пропозиції щодо покращення роботи ЖЕКів для управління житлового господарства».» - розповідає заступник начальника управління, начальник відділу розвитку ОСББ управління житлового господарства Роман Фурман.


Переглядів: 3754
Поширень: 0