Як уже повідомлялось раніше, 2 жовтня ухвалою Господарського суду Вінницької області було задоволено позов виконкому Вінницької міської ради щодо розірвання договору оренди із ТОВ Виробничо-комерційним підприємством «Моріс»(яке орендувало приміщення котельні по вул. Карла Маркса, 18а) і повернення приміщень та майна котельні у комунальну власність територіальної громади міста. З жовтня це котельню було передано в експлуатацію міському комунальному підприємству «Вінницяміськтеплоенерго». Проте відомі факти, коли до мешканців житлових будинків по вулицях Карла Маркса, Чехова та провулку Карла Маркса – продовжують надходити рахунки від «Моріса».

Незважаючи на те, що послуги з теплопостачання та гарячого водозабезпечення в даному мікрорайоні надаються комунальним підприємством «Вінницяміськтеплоенерго», на сьогоднішній день виявлені факти, коли рахунки за спожиті послуги населенню виписує приватна структура «Моріс». Таким чином, населення вводиться в оману – сплачує зазначеному підприємству за послуги, які ним не надавались, і, як результат, автоматично стає боржником «Вінницяміськтеплоенерго». Проплати, які здійснюються по рахунках ТОВ ВКП «Моріс», - є необґрунтованими і в розрахунок за надані послуги не враховуються.

«На сьогоднішній день даною справою займаються правоохоронні органи. – повідомив перший заступник міського голови Іван Михайлюк. – На даний час проводиться вилучення квитанцій у населення, які надані підприємством «Моріс». Протягом наступного тижня справу щодо притягнення до відповідальності посадових осіб зазначеного підприємства буде передано до суду.»


Переглядів: 3074
Поширень: 0