З наступного понеділка у Вінниці розпочинають працювати ялинкові базари. Вже традиційно, новорічну атрибутику продаватимуть лише на визначених територіях, які затверджені рішенням виконкому міської ради. Підприємці, які отримають Погодження на реалізацію новорічної продукції, місцями для продажу будуть користуватись безкоштовно.

Вінничани починають готуватися до зустрічі святкування Нового року та купівлі різної святкової атрибутики задовго до свят. Головну новорічну красуню вони зможуть придбати вже з наступного тижня на ялинкових базарах. Вже кілька років поспіль у місті застосовується практика, коли рішенням виконкому міської ради визначаються місця, де буде продаватись новорічний крам.

Такий підхід дозволяє впорядкувати цей процес і підтримувати порядок на вулицях міста.

У цьому році вінничани зможуть придбати ялинки та прикраси до них біля ТЦ «Вишенька» по вулиці Келецька, біля зупинки тролейбуса «вул. Грибоєдова» (вулиця Київська), на проспекту Юності навпроти магазину «Експрес Грош». Крім того, реалізація новорічної атрибутики здійснюватиметься на розі проспекту Космонавтів – вулиці Келецька, навпроти магазину «Чайка».

Ялинкові базари діятимуть по вулиці Ватутіна біля будинку №35, на розі проспекту Космонавтів – Хмельницьке шосе (територія біля літака) та по провулку Карла Маркса біля будинку №54. Також новорічні ярмарки працюватимуть перед ринком «Урожай» та на площі перед ринком «Центральний».

Заступник начальника відділу торгівельного, побутового обслуговування та ресторанного господарства департаменту адміністративних послуг Тетяна Шелоумова зазначила, що Погодження на реалізацію ялинок та новорічної атрибутики надаватиметься лише тим підприємцям, які укладуть договори на прибирання території.



Переглядів: 3312
Поширень: 0