Цього тижня представники Міських електричних мереж (МЕМ) розпочали щоденний прийом вінничан у Центрах обслуговування споживачів житлово-експлуатаційних підприємств. Раніше вони консультували мешканців у ЖЕКах лише двічі на тиждень.

За останні кілька місяців Центри обслуговування споживачів, які працюють при вінницьких ЖЕКах, стали місцем, де в робочі дні можна отримати консультацію представників усіх підприємств, які надають житлово-комунальні послуги вінничанам. Нещодавно щоденний прийом розпочали вести працівники КП «Вінницяоблводоканал», теплопостачальних організацій та ПАТ «Вінницягаз» (консультацію з питань газопостачання можна також отримати щодня у територіальних Прозорих офісах). А в цьому місяці до них долучились і представники Вінницьких міських електричних мереж.

Наразі щоденну роботу по прийому вінничан налагоджено в шести Центрах обслуговування споживачів. Ще в одному (у ЖЕКу №7) повний перелік інформаційних послуг буде доступний з наступного тижня.

«Для нас важливо, щоб вінничани мали можливість отримувати консультації по всіх житлово-комунальних послугах швидко, недалеко від дому та в зручних умовах. Ми знали, що такі підприємства, як водоканал, МЕМ та «Вінницягаззбут», які не є комунальною власністю вінницької територіальної громади, мали ряд проблем із якістю обслуговування споживачів. Наприклад, щоб отримати консультацію по питаннях газопостачання люди займали черги з раннього ранку. Тому ми запропонували керівникам таких підприємств працювати у наших Прозорих офісах та у Центрах обслуговування споживачів вінницьких ЖЕКів. Сьогодні ми майже в усіх центрах налагодили цю роботу, і вінничани можуть без жодних проблем отримати інформацію по всіх послугах в одному місці», - каже перший заступник міського голови Ігор Корольчук.

Тож тепер щодня в Центрах обслуговування споживачів ЖЕКів можна отримати консультацію працівників наступних підприємств та установ: МЕМ, КП «Вінницяоблводоканал», теплопостачальних організацій, ПАТ «Вінницягаз», Центру муніципальних систем управління та, власне, самих ЖЕКів.

Адреси центрів: вул. Коцюбинського,11 - ЖЕК №5, вул. Козицького,1 - ТОВ «ЖЕО», вул. Київська,31 - ЖЕК №15, вул. Квятека,16 - ЖЕК № 12, вул. К. Маркса,44 – ЖЕК «Бокуд», вул. Келецька,65 - ЖЕК №7, вул. Космонавтів, 23 - ЖЕК №6.



Переглядів: 4374
Поширень: 0